Új Generációs Infrapanel, Infrapanel | Bvf Infrapanel | Új Generációs Infrafűtés

A napsugárzás nemcsak jótékony infra, hanem egészségre ártalmas UV és mikrohullámú sugarakat is tartalmaz. Ezzel szemben az infrapanelek működése során kizárólag hosszúhullámú sugárzás jön létre (15-1000 µm), mely hullámhossz tartomány inkább közelít egy cserépkályha által leadott hőre, mint a napsugárzás intenzív különböző tartományú sugaraira. Infrapanelek - működési elv A BVF NG sugárzó fűtés oldalfalon vagy mennyezeti síkon elhelyezve, a teljes komfortzónát melegíti, kellemes a valós hőfoknál magasabb hőérzetet kialakítva. A hősugárzás minden tárgyban, testben elnyelődik és mivel zárt téren belül a h őmérséklet kiegyenlítődés folyamatos. Eközben a sugárzó hő számos élettanilag kedvező hatást gyakorol az emberi szervezetre. Mi a különbség az NG series és a hagyományos infrapanelek között? A BVF NG Series infrapanel családja Nano-ezüst technológiás carbon fűtőelemének köszönhetően a korábban elterjedt hagyományos kerámiaszemcsés infrapanelekhez képest magasabb hatásfokot biztosít. A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon szinte 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást!

  1. INFRAPANELEK - VILLANYFŰTÉSBOLT
  2. Legújabb technológiájú Infrapanel most akciós áron webáruházunkba
  3. INFRAPANEL a legújabb technológiával - VILLANYFŰTÉSBOLT
  4. Új Generációs Infrapanel – Coelho Új Könyve
  5. Infrapanel webáruház - Miért hatékony az infrafűtés?
  6. Do koupelny
új generációs infrapanel kell
  • Nyákdugó távozása után mikor indul szülés videó
  • Minta Étrend Vastagbél Műtét Után — „Mit Ehetek Műtét Után?” | Természetgyógyász Magazin
  • Alina név jelentése
  • INFRAPANELEK - mindig az élvonalban - HAJDUVILL
  • Új Generációs Infrapanel – Coelho Új Könyve
  • 160-as busz járatai - Budapesti tömegközlekedési járatok
  • Csokonai vitéz mihály a szabadság verselemzés
  • Boku No Hero Academia 2 Évad 20 Rész
  • Atlantic Solius LCD wifi 1500 W infravörös fűtőpanel
  • Új generációs infrapanel do koupelny
  • Új generációs infrapanel klarstein
  • Atlanic Solius LCD 750 W infravörös fűtőpanel

Szerelhető tégla, beton, fa és gipszkarton szerkezeteken is. A BVF rögzítő konzol biztosít egy 4mm-es átszellőző légrést az infrapanel hátoldala és a fogadó fal vagy mennyezeti sík között. A mobil kiviteleknél viszont vigyázzunk a hátoldal közvetlen érintésére! A villásdugó levágható felszereléskor? Természetesen igen. Garanciavesztés nélkül! A bekötő kábel szabható-toldható. Termosztátos (fix) bekötés esetén a villásdugó eltávolításra kerül minden esetben. A panelek gyárilag azért vannak villásdugóval ellátva mert felhasználásuk történhet mobil infrapanelként vagy konnektor adatperes termosztáttal is. Gipszkarton álmennyezetbe süllyeszthető? Gipszkarton szerkezetre szerelhető, de nem süllyeszthető a felületi hőmérséklet miatt. A "hulladék hő" nem tud távozni, az infrapanel mögötti rész túlmelegedhet és a hővédelem kikapcsolja a fűtést. Így nem a termosztát, hanem az ötszörös hővédelem vezérli a fűtést sajnos.. Más a helyzet az ARMSTRONG rendszerű függesztett álmennyezeteknél, ahol az infrapanelek fölött elég hely marad általában a kis százalékban felfelé sugárzott hőmennyiség elvezetésére.

INFRAPANELEK - VILLANYFŰTÉSBOLT

Nincs jobb, nincs modernebb. A BVF NG Series infrapanel családja Nano-technológiás Graphit-polyimide fűtőelemének köszönhetően nincs szükség többé a elavult "kristály" szemcsés bevonatra. Az új generációs infrapanelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan (minimum ~45-50 év), mára nincs szükség felületnővelő kristály vagy kerámia szemcse bevonatra. Az NG Series aktív hőleadó felület e üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt. Az Infrapanel alkalmasak házak, lakások vagy akár kereskedelmi terek önálló és energia hatékony fűtésrendszerének kialakítására. Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Az új infrafűtés – p5 technológiás infrapanelek Valódi innováció a carbon-graphite technológiában. A legújabb BVF fűtőbetét és a szenzorrendszer hangolt és együttes működése optimális hőmérsékleten tartja a hőleadó felület minden pontját akár extrém igénybevétel esetén is.

Tue, 19 Jul 2022 22:24:08 +0000