Fantasztikus Négyes És Az Ezüst Utazó

Nem akartak ilyenek lenni. Három srác és egy lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult: egyikük nyúlik, mint a gumi, a másik kőből van, a harmadik láthatatlanná tud válni, a negyediknek engedelmeskedik a tűz. Mivel kigyógyulni nem lehet belőlük, igyekeznek a legjobban hasznosítani új képességeiket. A jót szolgálják a gonosz ellen. Ezúttal a galaxison túlról érkezett ellenséggel kell leszámolniuk. Az Ezüst Utazó megfoghatatlanul gyors és felfoghatatlanul kegyetlen: bejárja a Földet, és mindenütt káosz meg szenvedés jár a nyomában. És négy fantasztikus képességű szuperhős. Ha megértik az Ezüst Utazó titkát, talán még régi ellenségüket, Dr. Doomot is könnyebb lesz legyőzniük....

Xpress. A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó

Összefoglaló Nem akartak ilyenek lenni. Három srác és egy lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult: egyikük nyúlik, mint a gumi, a másik kőből van, a harmadik láthatatlanná tud válni, a negyediknek engedelmeskedik a tűz. Mivel kigyógyulni nem lehet belőlük, igyekeznek a legjobban hasznosítani új képességeiket. A jót szolgálják a gonosz ellen. Ezúttal a galaxison túlról érkezett ellenséggel kell leszámolniuk. Az Ezüst Utazó megfoghatatlanul gyors és felfoghatatlanul kegyetlen: bejárja a Földet, és mindenütt káosz meg szenvedés jár a nyomában. És négy fantasztikus képességű szuperhős. Ha megértik az Ezüst Utazó titkát, talán még régi ellenségüket, Dr. Doomot is könnyebb lesz legyőzniük.

(2007) 1492 Pictures | Dune Entertainment | Bernd Eichinger Productions | Kaland | Fantasy | Akció | Thriller | 5. 6 IMDb A film tartalma A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó (2007) 92 perc hosszú, 10/5. 6 értékelésű Kaland film, Ioan Gruffudd főszereplésével, Reed Richards / Mr. Fantastic szerepében a filmet rendezte Michael McCusker, az oldalunkon megtalálhatod a film szereplőit, előzeteseit, posztereit és letölthetsz nagy felbontású háttérképeket és leírhatod saját véleményedet a filmről. Nem akartak ilyenek lenni. Három srác és egy lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult: egyikük nyúlik, mint a gumi, a másik kőből van, a harmadik láthatatlanná tud válni, a negyediknek engedelmeskedik a tűz. Mivel kigyógyulni nem lehet belőlük, igyekeznek a legjobban hasznosítani új képességeiket. A jót szolgálják a gonosz ellen. Ezúttal a galaxison túlról érkezett ellenséggel kell leszámolniuk. Az Ezüst Utazó megfoghatatlanul gyors és felfoghatatlanul kegyetlen: bejárja a Földet és mindenütt káosz meg szenvedés jár a nyomában.

A videa

Le kellett cserélni a karaktert Publikálva 2019. augusztus 16. 15:30 A 2007-es A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó című filmben az eredeti tervek szerint Nick Fury is feltűnt volna, de végül le kellett cserélni a karaktert, mert a jogai a Marvelnél voltak, és a Fox nem akart még érte is fizetni. A Marvel annak idején a csőd elkerülése érdekében a legismertebb karaktereinek a jogait eladta különböző filmstúdióknak, de amikor a 2005-ös Fantasztikus Négyes folytatása készült, már biztosabb volt a pozíciójuk, és a saját mozifilmjeiket tervezték. Úgyhogy csak akkor lettek volna hajlandóak beleegyezni, hogy Fury szerepeljen a Fox filmjében, ha a stúdió az ő jogait is megvásárolja. A Fantasztikus Négyes 2-t rendező Tim Story szerint azonban a Fox erre nem volt hajlandó, ezért el kellett vetniük az eredeti elképzelésüket. Story szerint mindez már jó előre kiderült, a forgatókönyv megírásakor, tehát nem utólag kellett változtatni a film sztoriján. A történetbe így végül is Fury helyett Hager tábornok került, akit a filmben Andre Braugher alakított.

  • A Fox azt akarta, hogy Nick Fury feltűnjön a Fantasztikus Négyes 2-ben, de aztán jött a Marvel...
  • Óriás eper palánta
  • Gogol egy őrült naplója jegy
  • OTS Üzleti Sajtószolgálat
  • Rákospalotai meixner általános iskola magyar
  • A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó
  • Családi játékok (Magyarország)
  • Bmw 316i bontott alkatrészek 2019
  • A fantasztikus négyes és az ezüst utazó indavideo

A Transformers hiperrealisztikus autobotjai után meg egyenesen gagyi lesz. Az Ezüst Utazó és a trailer-ben látott üldözési jelenet mondjuk nagyon klasszul el lett találva, de mintha ezzel ellőttek volna minden puskaport. A zenéért John Ottman felelt, ám az egész mintha nem is lenne. Van egy kis "hűha" meg "aztadenagyeksön van" felcsendülés és kész, ki is merült a dolog. A főtéma pedig maradt az első részből, így igazi változatosságot nem várhatunk ezen a téren sem. Összességében azt mondom, egyszer érdemes megnézni az Ezüst Szörföst, mert egy ilyen meleg délutánon az embernek úgysincs kedve komolyan agyalni a vászon előtt.

  1. Miskolc általános iskola
  2. Da vinci kiállítás képei
  3. Bl góllövőlista 2017 18 1
Tue, 19 Jul 2022 21:56:08 +0000